26 Ocak 2014 Pazar

Küt Saç Modelleri Kime Yakışır

küt saç modeli kime yakışır
Küt Saç Modeli
2014 Küt Saç kesimi Modelleri

Küt saç kesimi yapmayı düşünen kadınlar için örnek küt modelleri ve küt saç modeli kimlere yakışır?

Kadınların en önemli ve gösterişli aksesuarı olan saçlar bu sene en popüler saç kesimleri arasında yer alan küt kesimler 2014' te de küt saç modelleri ve stilleri ile yine ön planda olmaya devam edecek.

Özellikle kısa saç seven kadınlar ister modern küt veya kısa dalgalı ve perçemli küt modelleri ile çok ama çok şık duracaklar.

Uzman kuaförlerin elinden çıktığında çok daha çekici ve gösterişli bir tarz katan bu kesim modeli muhakkak birçok kadınında ilgisini çekmeyi başaracaktır. Makalemizde yer alan küt saç kesimleri aynı zamanda kadınlara 2014 yılı için saç rengi seçeneklerinde de firik vermiş olacaktır.

Seçeceğiniz küt modele göre hangi renk saç daha iyi yakışır görebileceksiniz. Tabi küt kesimlerde de yüz tipinize göre kesimleri tercih etmenizde fayda var. Diğer taraftan saç rengininde ten renginize uyumlu olması çok önemlidir. Küt kesim modelleri seçen kadınlar aynı zamanda daha genç ve hareketli bir görünüm kazanacaklarını unutmasınlar...

Yaz aylarında daha çok ense açık ve kısa saçları tercih eden bayanların saçları uzadıkça kış aylarında kesim modelini küt kesimlere çevirebiliyorlar. Küt modellerini daha da hareketli ve canlı cıvıl cıvıl göstermek için maşa ile bukleler yaratabilirsiniz. Bazende arka kısmı enseye doğru kısa olan kesimlerde ön kısımlar uzun bırakılarak daha çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. Galerimizde Victoria Beckham' ın küt kesiminde bunu inceleyebilirsiniz. Foto galerinde 6.modelde uzun küt saç kesim modelini görürken, 7.modelde ise dalgalı küt kesimi inceleyebilirsiniz. 16.modelde ise Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı Shakira' nın perçemli küt saç kesimini görebilirsiniz.

Küt saç kimlere yakışır ?

Yüz tipiniz eğer yuvarlak hatlara sahipse bu kesim sizde çok hoş duracaktır. Yüzünüz yuvarlak ve küt saç kullanmak istiyorsanız yüzünüze düşün dikey bir çizgi yaratmanız güzel olacaktır. Küt saç neredeyse her çeşit yüz tipinde kullanılabilir. Dikkat edilmesi gereken unsurlar yüzünüzdeki çıkıntıları kapatacak düşüşleri yakalamk önemlidir. Küt saçlarda hacim çok önemlidir. Eğer düz saçlarımız varsa küt modellerde iki farklı renk yani ombre saç renkleri tercih edebilirsiniz.
(bu makale milliyet gazetesinden alıntıdır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder